Introduktion af de nye Premium-tjenester

Vi er stolte af at kunne præsentere udgivelsen af vores nye Premium-tjenester! Premium-tjenester er et nyt abonnementsbaseret tilbud med flere spændende nye funktioner, der inkluderer:

  • Familiefunktion – det er vigtigt ikke kun at følge dine egne modermærker, men også dine familiemedlemmers. Den nye familiefunktion giver dig mulighed for nemt at oprette profiler for op til 6 familiemedlemmer, så du bedre kan overvåge og følge dem.
  • Modermærkedagbog med sammenligning – et hovedelement i at identificere modermærkekræft er at iagttage, om et modermærke udvikler sig over tid.

  • PDF-rapporter – vil du sende en modermærkevurdering til et familiemedlem eller en læge? Det nye PDF-rapport værktøj giver dig mulighed for at generere en PDF-rapport om en modermærkevurdering og sende en email eller printe den

Bemærk: For at få adgang til de nye Premium-tjenester, er det nødevendigt at opdatere din app.

Vi har som mål at gøre vores app så tilgængelig som mulig, men det er desværre ikke en holdbar løsning at levere alle vores serviceydelser gratis. Så for at sikre fremtiden for skinScan, og for stadigvæk at kunne være i stand til at investere i hudkræft-teknologi, er det nødvendigt for os at indføre abonnementsbetaling for Premium-tjenester. Efter en måneds gratis prøveperiode vil du kunne købe et 1, 3 eller 12 måneders abonnement til Premium-tjenester. For at få den nøjagtige pris i din møntfod, vær venlig at tjekke din skinScan app.

Hvis du ikke vælger at abonnere på Premium Services vil du automatisk blive en Basisbruger, som stadig giver dig adgang til alle billeder taget inden udgangen af din gratis prøveperiode og fortsætte med at tage billeder og få input fra algoritmen. Dog vil alle nye billeder ikke længere gemmes, og du vil ikke have adgang til Familiefunktionen eller PDF-rapporter.

Vi håber, du sætter pris på Premium-tjenester! Hvis du har spørgsmål, så lad os det venligst vide på info@teleskin.com

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *