Knæk Cancer

På et eller andet tidspunkt i vores liv kommer vi i berøring med kræft. Kræft rammer nemlig hver 3. dansker, og hver dag dør 43 danskere af sygdommen.

Heldigvis kommer flere nye behandlingsmetoder til, og flere overlever derfor mødet med kræft.

Men der kan gøres meget mere, og derfor arrangerer Kræftens Bekæmpelse og TV 2 “Knæk Cancer”, der finder sted hele uge 43.

Læs mere om Knæk Cancer og Knæk Cancer TV2

Hele ugen handler om to ting: Oplysning og indsamling.

Oplysning om sygdom og helbredelse, liv og død, for at gøre danskerne mere bevidste omkring kræft.

Det vil ske i velkendte og nye TV-programmer og med kampagner rundt omkring i landet. Til sidst afsluttes hele ugen med det store indsamlingsshow på TV 2 den 29. oktober kl. 20.

Arrangørerne opfordrer alle til at være med til at give et bidrag til kampen mod kræft, mens showet ruller over skærmen – for kræft er en fælles sag, der kræver en fælles indsats.

I TeleSkin forsøger vi også at hjælpe med til at oplyse om kræft. I vores tilfælde handler det om modermærkekræft, og her er vores bidrag skinScan.

99.000 skandinaver har allerede downloaded app’en, der hjælper den enkelte med selv at kunne holde øje med modermærker og forandringer i huden.

Når man scanner et modermærke med appen, får man med det samme at vide, om modermærket er typisk eller atypisk. App’en ser bl.a. på modermærkernes størrelse, farve og form. Hvis modermærket er atypisk, anbefales det at konsultere en læge for at få det undersøgt nærmere.

Læs mere om skinScan

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *