Ninas historie

Nina har sendt os denne historie om sine erfaringer med skinScan. Har du lyst til at fortælle os din historie om, hvordan du bruger skinScan, eller hvordan appen har hjulpet dig, så send os gerne en mail på info@teleskin.com

nina

Modelfoto

Nina: Tak for denne app!

Har i flere år haft et helt fladt lysebrunt modermærke på overarmen. I løbet af august måned begyndte det at ændre sig voldsomt og det kløede og brændte/murrede.
Den 3. september scannede vi modermærket ind og der var røde alarmer! Den 5. september var jeg hos lægen og fik henvisning til hudspecialist som jeg fik tid hos tirsdag den 13. om aftenen. Hun var ikke et sekund i tvivl om at jeg skulle under kræftpakken! Onsdag blev jeg ringet op af Vejle Sygehus og fik en operationstid torsdag hvor selve modermærket blev fjernet! Svaret fik jeg fredag den 23. september og allerede mandag foretaget lymfescintigrafi og opereret igen, hvor der også blev fjernet lymfeknuder!
Tak for denne app!

Læs Pernilles historie

skinScan kan hjælpe dig med at holde øje med modermærker og føre dagbog over dem.

Opgrader til Premium-tjenester i dag og følg modermærker i en periode, sammenlign billeder ved siden af hinanden, opret profiler på din familie og e-mail en rapport om dit modermærke.

Læs om Premium-tjenester

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *