Peters tur over USA

Peter Møller er ramt af modermærkekræft, men det skal ikke forhindre ham i at udleve et drøm: Han cykler nu tværs over USA sammen med vennen Erik.

Peter Møller, 65, blev i november 2013 ramt af modermærkekræft i stadie T2. Det har medført operationer, behandlinger og kontroller ca. hver 3. måned. Og der går 5 til 10 år, inden han kan slappe af og tro på, at han er kræften kvit.

Læs Peters historie her.

I stedet for at sætte sig ned og lade kræften bestemme over sit liv, har Peter besluttet at føre en gammel drøm ud i livet. Sammen med sin ven cykler han tværs over USA, og så sætter han fokus på den alvorlige kræftform modermærkekræft.

Turen er på 5.235 km, og Peter forventer, at det vil tage fire og en halv uge at tilbagelægge de mange kilometer.

Læs om turen her.  www.acrossusaonbike.dk

peter og erik

TeleSkin følger Peters tur tværs over USA, hvor han blandt andet sætter fokus på, hvordan man beskytter man sig mod solens stråler, når man skal cykle gennem Nevadas ørken, hvor solen virkelig er ubarmhjertig.

Peter ønsker at sende et klart signal om, hvor vigtigt det er at holde øje med sin hud og komme til læge i tide, så der hurtigt kan sættes ind med behandling, hvis man har modermærkekræft.

I forbindelse med turen samler Peter og Erik ind til Kræftens Bekæmpelse. Du kan støtte deres indsamling her: https://www.cancer.dk/traedtil/hjaelperytter/vis/usa-pa-tvaers-pa-cykel-2016/

Før under og efter turen vil Peter skrive en række blogindlæg om turen og om modermærkekræft. Vi glæder os til at følge Peters rejse og håber mange flere har lyst til at følge med.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *