TeleSkin har modtaget 250.000 kr. fra SE Vækstpulje

10. maj 2016

SE Vækstpulje har netop uddelt 6,2 millioner kroner til 80 ansøgere, der kan skabe vækst, glæde og gavn i det samfund, SE er en del af. TeleSkin modtog i forbindelse med uddelingen 250.000 kr.

Modermærkekræft er et stort problem ikke kun i Danmark, men i hele verden, derfor er vores mål at kunne lancerer skinScan på flere markeder. For at sikre en global succes og dermed skabe flere lokale arbejdspladser til Region Syddanmark har TeleSkin behov for flere medarbejdere. Det har SydEnergis Vækstpulje nu via deres donation gjort mulig for os, hvilket vi er meget glade for, siger CEO i TeleSkin Zeljko Ratkaj.

I begrundelsen fra Vækstpuljen er der primært lagt væk på, at TeleSkin er en af de mere innovative ansøgere, som med donationen på de 250.000 vil kunne sikre deres forretning og dermed skabe flere arbejdspladser til regionen.

Formålet med SydEnergi Vækstpulje

Energi – og telekoncernen SE har en vision om at fremtidssikre det samfund, som SE’s kunder og andelshavere er en del af. En af de måder SE gør det på, er ved at uddele midler fra SE Vækstpulje til at støtte værdiskabende formål.

SE’s repræsentantskab besluttede at etablere SE Vækstpulje i april 2014. Med vækstpuljens midler kan SE tage endnu højere grad af ansvar for det erhvervs-, uddannelses-, forenings- og kulturliv, som SE´s kunder og andelshavere bevæger sig i.

Bestyrelsen for SE Vækstpulje varetager udvælgelsen af de projekter, puljen tildeler støttekroner og uddeler midler tre gange årligt. SE´s repræsentantskab beslutter på det årlige repræsentantskabsmøde, hvor mange penge SE Vækstpulje har til rådighed.  I 2016 er der afsat 15 mio. kr. til puljen.

Læs mere om SE Vækstpulje her: www.se.dk

logo-se-blaa-rgb

skinScan, er nu downloadet mere end 40.000 gange

20. januar 2016

skinScan er på et halvt år blevet downloadet mere end 40.000 gange. Et antal som klart viser, at produktet har sin berettigelse, og mange finder den yderst brugbar, når de gerne vil følge deres modermærker.

Investment Manager i SEED Capital, Lisa Dam, er imporneret over antallet af downloads og siger: ”Teleskin er med appen skinScan kommet exceptionelt godt fra start.  Det er imponerende, at 40.000 har downloadet appen på så kort tid, og konverteringsgraden er helt i top.”

Mere end 50.000 scanninger

Appen er blevet brugt til scanning af mere end 50.000 modermærker. Ud af de mange billeder, danskerne har taget af deres modermærker, har 17,7 pct. af billederne resulteret i en besked til brugeren om, at der var tale om et atypisk modermærke, som man bør være ekstra opmærksom på.

TeleSkin med blandt de bedste

27. november 2015

800 gæster og 25 nominerede virksomheder i otte kategorier var 26. november samlet til den danske finale i verdens største og mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, EY Entrepreneur Of The Year.

TeleSkin var blandt de 15 indstillede virksomheder under kategorien Start-up – og dermed blandt de allermest spændende nystartede virksomheder herhjemme.

MentorDanmark løb med sejren. TeleSkin teamet var så heldige at dele bord med MentorDanmark Teamet til det store Award show i Bella Centret og oplevede deres glæde og begejstring, da vinderen blev offentliggjort.

TeleSkin teamet ønsker endnu engang MentorDanmark tillykke med sejren.

Se mere om EY of the Year her:  http://www.ey.com/DK/da/Newsroom/News-releases/EY-pm-eoy-kategorivinder-startup-261115

TeleSkin deltog i Lægedage i Bella Centret

16. November 2015

TeleSkin var med, da lægerne i november var til lægedage i Bella Centret via Praktiserende Lægers Efteruddannelse. TeleSkin deltog for at vise app’en skinScan til læger, sygeplejesker og øvrigt sundhedspersonale.

”Vi er rigtig glade for den modtagelse, vi fik blandt læger og de øvrige deltagere på messen. Kontakten til sundhedspersonalet er rigtig vigtig i vores arbejde med løbende at videreudvikle appe’en, så den giver brugerne nye muligheder,” siger Jette Kjær Nielsen, Marketing Manager hos TeleSkin.

Hun tilføjer: ”Vi havde en rigtig god dialog med lægerne. Her fik vi igen tydeliggjort, at app’en er et værktøj til selvundersøgelse af modermærker, mens det er lægerne, der stiller diagnoser. Ligeledes fik vi vist, hvad teknologien kan gøre som et plus for sundhedsvæsnet både nu og i fremtiden.”

TeleSkin fik også gode eksempler med hjem fra et par læger. De havde patienter, der havde søgt lægehjælp, efter at SkinScan havde registreret, at patienterne havde atypiske modermærker.

Diagnoser hos lægen – ikke med skinScan

27. oktober 2015

Børsen bringer 27. oktober en stor artikel under overskriften: ’Digitale rebeller får statsligt millionboost’. Desværre har der sneget sig en væsentlig fejl ind i den ellers meget positive artikel. Her står det, at skinScan er en app til diagnosticering af modermærkekræft. Det er en misforståelse. skinScan er en app, som kan bruges af den enkelt til selvundersøgelse af modermærke og til at føre en dagbog over modermærker. Det er lægen – og kun lægen – der stiller diagnoser.

Børsen er blevet gjort opmærksom på fejlen.

Nomineret til pris

12. Oktober 2015

TeleSkin er nomineret til at blive EY Entrepreneur Of The Year 2015 i Start-Up-kategorien. I begrundelsen for nomineringen skriver Ernest og Young, som står bag prisen:

14854087217_328579e7bd_b

”I er unge og med et stort potentiale og drive. I har samtidig formået at overbevise investorer eller finansielle långivere om potentialet. Derudover har I udvist proof of business og proof of content. Derudover har I et stort potentiale og et højt ambitionsniveau, gennemslagskraft og en sjælden grad af iværksætterånd.”

Juryen som udpeger vinderen består af:

  • Christian Stadil, serieiværksætter og direktør, Hummel
  • Nikolaj Nyholm, serieiværksætter og partner, Sunstone Capital
  • Tommy Ahlers, serieiværksætter, Vice President, Citrix og CEO, Podio
  • Ulla Brockenhuus-Schack, Managing Partner, SEED Capital

 I år indstilles 15 virksomheder til juryen, og TeleSkin er en af dem.

Vinderen offentliggøres den 26. november 2015 ved en stor event i Bella Centret.

Sidste års vinder var Autobutler, og de øvrige to nominerede virksomheder var: GoMore og AllUnite.